Vendéglátás

A Garabó Garden Vendégház vendégeinek

Recepciónk, és háziasszonyunk reggel 7:00-19:00 óra között áll rendelkezésre, ezalatt bármilyen finomságot kérhettek étel- és italkínálatunkból.

A svédasztalos és a'la carte reggeli mellet egészen déluténig kérhetitek brunch kínálatunkat/ falatkáinkat, melyet fogyaszthattok az étteremben, vagy a teraszon. A természet  közelsége, és a nyugalmat árasztó ősfás környezet garantáltan segít elfeledtetni a hét ügyes-bajos dolgait.

A friss péksüteményeken, sajtokon, felvágottakon, tojásételeken kívül választhattok ízletes szendvicseinkből, tapas tálainkból, és minden napra tartogatunk finom házi süteményt, vagy palacsintát is.

Borválasztékunknak különösen nagy figyelmet szentelünk, 22 tételből álló borsorunkból választhattok, mely főként környékbeli borászatok válogatott borait, pezsgőit, proseccoit tartalmazza. 

Szálas teáinkat kérésünkre keverik a legjobb hozzávalókból, ezt se hagyjátok ki, ha nálunk jártok!

Azonban 19:00 óra után sem kell kétségbe esnetek, a borellátást 'becsületkasszás' borhűtőnk biztosítja…Nem kell mást tennetek, mint a borhűtő mellett található jegyzettömbe felírni a szobaszámot, és hogy mit vettek ki, hogy másnap a szobaszámlához tudjuk azt írni.