ROmantikus szobák a Balaton parton style="background-image: url(/data/image/full/2019/06/27/dsc_6991_1_1.jpg);">
Családi programok Paloznakon style="background-image: url(/data/image/full/2019/06/27/img_7282.JPG);">
Apartmanunk a Balatonnál style="background-image: url(/data/image/full/2019/06/27/img_7345.jpg);">
Apartman a Balatonnál style="background-image: url(/data/image/full/2019/09/26/0ee55697-0b67-4271-bc18-ef25e8b69eba.JPG);">
Balaton style="background-image: url(/data/image/full/2019/09/26/dsc02351.JPG);">
Land Rover túra a Balatonnál style="background-image: url(/data/image/full/2019/09/26/img_8613.JPG);">
Kikapcsolódás Balatoni bortájakon style="background-image: url(/data/image/full/2019/09/26/img_8504.jpg);">

Paloznak

Rólunk

Üdvözlünk a Garabó Garden Vendégház oldalán!

Vendégházunk a Balaton északi partjának talán egyik legszebb, legautentikusabb településén helyezkedik el. A falu megőrizte rejtett szépségeit, építészeti értékeit és érintetlenségét. Érdemes egy kiadós sétát tenni a település melletti dűlőkön. Az „Olaszrizling Tanösvény”  impozáns szőlőültetvényeivel gyönyörködtet, háttérben a Balatonnal. A világ egyik legszebb túraútvonala, a Kéktúra útvonal szintén vendégházunk mellett halad el.A településre jellemzőek az igényes kulturális és szórakoztató programok, a bizalom a helyiekkel és az ide látogatókkal szemben. A falu központjában kiépített kis olvasóliget, vagy a játszótér tele játékkal mind az ide látogatók iránti bizalom jelképei.

Ez a kis falu Paloznak!  

Kicsiny birtokunk

Vendégházunk minden szeglete a helyi értékeket őrző, ám minden modern kori igényt kielégítő kis gyöngyszem a Kálvária domb tetején.

Vendégünkként a természetben és a panorámában gyönyörködve pihenhetsz, élvezheted a friss levegőt és madárcsicsergést, a finom ételeket, és kiváló borokat.

Bor- és teaválasztékunknak különösen nagy figyelmet szenteltünk, hogy mindig tudj az alkalomhoz és a kedvedhez illőt választani.

Reggelink alapanyagát a legjobb környékbeli gazdaságokból,  termelőktől szerezzük be. Reméljük, hogy az általunk telepített növények is gyorsan megerednek, és ha úgy tartja kedved hamarosan a kert végében magad szedheted a málnát, epret, szedret, ribizlit, vagy akár a paradicsomot a reggelidhez, de természetesen ezt mi is szívesen megtesszük helyetted.

Nagy figyelmet fordítunk a mindennapok környezettudatos megélésére. A minimális energia és vízfelhasználás, vagy a szelektív hulladékgyűjtés a ház kialakításának fontos szempontja volt.

Vendégházunkban 4 prémium apartmant alakítottunk ki. Mindegyik picit más hangulatú , hogy megtalálhasd az ízlésednek leginkább megfelelőt. Választhatsz a Harmat, Derű, a Rosé, Mámor apartmanjaink közül.

Egyszerűen csak pihenj, vagy vegyél részt a Neked tetsző programjaikon, melyek a családosok és romantikus kikapcsolódásra vágyóknak egyaránt élményt nyújtanak.

Reméljük hamarosan Téged is vendégeink között üdvözölhetünk!