Feltöltődés

A tökéletes pihenés érdekében hangulatos, szanuával felszerelt relax sarkunk várja vendégeit. Kizárólag a vendégház lakói használhatják, számukra foglalási rendszert működtetünk a zavartalan kikapcsolódás érdekében. A foglaláshoz pamut köntöst, a tökéletes hidratáltság érdekében ital bekészítést biztosítunk.

A gyermekek számára kiváló elfoglaltságot nyújt a természet  megismerésére rovarhotelünk, vagy a  homokozó a diófa árnyékában.

A kertben is minden adott a tökéletes időtöltéshez, de ha a csend és a nyugalom kellően feltöltött ahhoz, hogy izgalmasabb kikapcsolódást keress szívesen segítünk a programszervezésben. Legyen szó vitorlázásról, lovaglásról, kézműves foglalkozásról, vagy egy kellemes piknikről….

A Balaton környéke számos fantasztikus lehetőséget nyújt kirándulásra, aktív pihenésre. Vendégházunk az „Olaszrizling Tanösvény” mentén helyezkedik el, innen bármerre is indulj,  gyönyörű útvonalakon sétálhatsz, szőlőültetvényekkel, a Balatonnal a háttérben. Ha nagyobb túrához támad kedved, a környező erdők, kilátók biztosítanak csodás uticélt, és a Kéktúra útvonal szintén vendégházunk felett halad el.